Port Macquarie

Som rubriken avslojar befinner vi oss nu i Port Macquarie..Har precis installerat oss pa hostellet och lagat lite mat. Allt bra so far, det badar gott..Dock sa saknar vi redan vart alskade Sydney!! Staden ar underbar, det finns alltid nagot att gora och sist men inte minst sa bodde vi pa ett helt underbart hostel! Alla var som en stor familj och vi hade grymt roligt dar!

Sedan vi skrev sist har vi bland annat traffat Evelina Karlsson!! Hon befinner sig ocksa i Sydney sa vi bestamde traff pa Bondi Beach i lordags. Var jattekul att traffa henne pa andra sidan jorden! Kandes lite konstigt att traffa nagon hemifran, men annu konstigare kandes det igar nar vi kom och gick i Sydney och Evelina och hennes kompis kommer och gar mot oss! haha. Varlden ar liten ibland!

Vi har ocksa gatt the coastal walk som ar en vacker promenad mellan Bondi beach och Coogee beach, var dock langre an vi raknat med sa var en lattnad nar vi antligen kom fram till Coogee!!

Igar var det en stor kortfilmsfestival i the Royal Botanical gardens i Sydney. Det var massor av folk, vi var dar tillsammans med folk fran vart hostel, jattekul! Annu roligare blev det nar en av filmerna var svensk och de pratade svenska. Texten var sa liten sa ingen fattade vad den handlade om, dessutom var filmen (enligt oss) valdigt dalig sa vi var tvungna att forklara for de andra att det inte var svensk humor.

Har i Port Macquarie vantar bland annat beacher och besok pa ett sjukhus for koalor. Far se hur lange vi stannar, har ju inte riktigt nagon bradska..

Bilder fran Sydney kommer inom en snar framtid..

Hoppas allt ar bra med er hemma!! Tanker pa er!! <3



Kommentarer
Postat av: Farmor

Tack för mail. Härligt att ni trivs och verkar ha det så bra. Jag googlade på PM och fick se de underbaraste bilder! Bara sååå vackert! Kramar

2011-02-21 @ 11:47:46
Postat av: Madde

Allt är bra här hemma, pojkvännen står fortfarande ut med mig ;) Hehe´´ som du ska få träffa när du kommer hem gumman (: tänker på dig och hoppas allt är bra <3

Massa kramisar kusin Madde

2011-02-22 @ 00:21:22
URL: http://lillebrorsstorasyster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0