Melbööörn!

Sitter nu på Mc donald's i Melbourne city. Har precis lämnat in väskorna på vårt hostel , får dock inte checka in förrens klockan 2. Så nu blir det att utforska staden med ryggorna på! ; )

Det var tråkigt att säga hejdå till Jess & Matt. Har haft en underbar tid i Perth tack vare dem!

Vi har hunnit med mycket sedan vi skrev sist..I lördags åkte vi till the Swan Valley och spelade Supagolf! (långgolf fast med lättare bollar) Det var jätteroligt! Sofia fick impa med sina golfkunskaper även fast det var Jess tog hem den ärofyllda titeln tillslut. På kvällen begav vi oss mot Kings Park (en park i centrala Perth) där vi gick på Moonlight Cinema och såg The Social network. Grymt bra film! Innan filmen dukade vi upp en grym picknick, vi har nog inte varit så mätta sedan jul! :D

Söndagen spenderade vi i Fremantle, en hamnstad utanför Perth. Där strosade vi runt i den mysiga staden, besökte The market place där frukthandlarna ropade och skrek för att man skulle handla och åt fish and chips i hamnen. :)

Igår var det Australiaday, vilket är mycket stort här! Vi firade genom att grilla med några av Jess kompisar för att sedan ta tåget in till city för att titta på fyrverkerier. De var helt amazing!! Det var fullt av folk ute, vi har nog aldrig sett så mycket folk på en och samma plats förut! (vi bor ju i lotorp<3)

Får se hur läne vi blir kvar i Melbourne, verkar som en kul stad! 

Vårt första intryck av Australien är mycket bra, får se vad östkusten har att erbjuda! :)

Nu ska vi ta fram kartan och vara riktiga turister! ;D

Hoppas ni har det bra därhemma, vi tänker mycketpå er!! <3

Puss och kraam!!   



Rottnest Island


Nu befinner oss hos Jess, här ska vi bo tills på torsdag då vi flyger vidare till Melbourne.

Igår kom vi hem från Rottnest Island, en semesterö utanför Perth. Där bodde vi hos Matts föräldrar som bodde i en kyrka (!). Manda var lite rädd för spöken första natten men det visade sig att det bara var skatorna som var jobbiga.. 

Vi spenderade tre underbara dagar där som innehöll vackra beacher, tennis, kortspel och snorkling. Dag tre avslutades med en låång cykeltur runt hela ön! Det var jättevackert och idag är kropparna lite ömma. :D

Dagarna här hos Jess kommer förmodligen innehålla många strandbesök(tio minuters promenad dit) Jess jobbar om dagarna så då får vi rå om oss själva. :)

Idag är det camping som gäller! Sofia hoppas på en härlig campfire a la Camp Hidden Meadows! Vi hoppas att vi slipper alla farliga djur! (För övrigt har vi upptäckt att de som lurat i oss att allt som rör sig är farligt (läs pappa Anders) har lurat oss, det finns ofarliga djur också!

Vi kommer inte att ha internet i dagarna så kan bli lite dålig uppdatering här men håll ut! 

Puss & kram 
A & S





Utanför kyrkan! 



På en av de underbara beacherna!






 

Wildlife Park

Sitter nu i soffan hemma hos Matt, ar helt slut efter dagen. Det har hunnits med mycket idag, och att solen steker pa gor ju inte att man blir piggare!

Hela dagen har vi spenderat pa Wildlife park har utanfor Perth, det var sa himla roligt!! Hojdpunkten var nar vi var bland kangrusarna och vi fick klappa dem! Sa himla haftigt! De var sa sota! Sag aven en massa andra djur, fick klappa de coola koalorna, som var Mandas favoriter. Sag aven pa en "farm"show, men var inte overdrivet coolt efetrsom vi har de djuren hemma...  

Efter att ha varit i djurparken ville vi aven se kangrusar i det vilda. Jag somnade i bilen och vaknade upp nar vi parkerade pa en kyrkogard. En helt underbart vacker kyrkogard med lusthus och dammar. Och bland gravstenarna hoppade aven kangrusarna runt! De ar sa coola djur!

Sedan akte vi till Hillary Harbor, det var jattefint och oj vilka hus som lag dar. Var ett riktigt rikemasstalle sa Manda och jag kande oss som hemma. Not. Valdigt vackert var det iaf! Kopte glass och gick och satte oss pa klipporna for att kolla pa solnedgangen.Sa vackert!

Imorn blir det beachen hela dagen..



























Hoppas allt ar bra med er darhemma!! <3

/ Sofia



Heeej Sweden


Efter en lång och härlig natts sömn vaknade vi idag upp till strålande solsken, det är bara att vänja sig :)
Efter frukost begav vi oss till stranden där vi spenderade hela dagen. UNDERBART !

Nu har vi precis ätit pizza och nu blir det Beck med engelsk text. Najs..





Här hängde vi idag...


Framme!


Nu har vi anlänt till soliga Perth! Vi landade runt sju imorse, tog oss igenom den jobbiga tullen.. Klarade oss igenom med all vår choklad! Jess och Matt stod och väntade på oss och det var jättekul att träffa dem! 

 Sitter nu på altanen och njuter av värmen. Efter 27 timmars flygtid är vi ganska trötta och planerar att ta det lugnt ikväll.

Juste, glömde ju dela med oss av den spännande nyheten att vi såg Göran Persson på Arlanda..  Power åt den karln!

Nu ska vi avnjuta ett glas kallt vatten i solen, och ja mamma, vi smörjer oss!

A & S

Shing Chong Hong Kong!


Tack vår älskade Elin för den SNYGGA designen! Kunde inte gjort det bättre själva ;D

Vi sitter nu på flygplatsen i Hong Kong som rubriken avslöjar. Här ska vi spendera 7 timmar innan vi flyger till Perth! Om allt går som planerat är vi framme ikväll halv 12 svensk tid. Flygresorna har gått bra, lite stela ryggar, men annars har tiden gått fort. Flygplansmaten är tillochmed godkänd av Amanda! :)

Vi blickar i skrivande stund ut över ett vackert snöfritt Kina.
Snart ska vi gå och käka kinamat. Känns som ett måste här! Höhö.



So this is China huh?

So this is China huh?



Vi hörs snart! :)

Manda & Fia












Bye bye my darlings!

Jag tar mig faktiskt friheten att skriva ett litet inlägg här. Har nämligen ägnat en del av min fritid idag åt att göra om designen på denna blogg, som jag lovade Sofia och Amanda igår att jag skulle göra, eftersom den ärligt talat var sjukt skitful förut... Vet inte om de blir nöjda, men jag håller tummarna för det i alla fall.

Flickorna är nu uppe i luften och jag saknar dem redan så mycket att jag får ont i magen.
Ta hand om er där nere och skynda er hem! ♥
/ Elin

Lugnet före stormen

För det första vill jag bara säga till Elin, Agnes å Anne att jag skriver det här inlägget helt på egen hand, titt Sofia kan! ;)

Har nu packat klart väskan så känner mig lite lugnare, för tillfället... Det är en bergochdalbana det här att åka iväg, självklart är det mest kul och spänannde! Men såhär innan när man måste säga hejdå till alla är inte så kul... Men vi ses när snön har smält bort som jag säger till alla!

Nu ser jag fram emot ett härligt äventyr med min bästaste vän Manda!

Tänkte passa på att hylla Dennis lite här, tack för att jag får "låna" din flickvän!
Vi kommer sakna dig, och glöm inte att vi älskar dig! - fast på olika sätt!  

  

Nr 1

Vi passar på att skriva innan vi får våra nervösa sammanbrott.. Imorn bär det av mot Australien!! :D YEY!!

I fredags hade vi mysigt och jätteroligt tillsammans med våra älskade vänner! Här kommer bilden på vinnarbidraget av tårttävlingen..



De glada vinnarna av tårttävlingen! haha. Namnet behåller vi för oss själva;)



Vi hörs från DownUnder!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0