Melbööörn!

Sitter nu på Mc donald's i Melbourne city. Har precis lämnat in väskorna på vårt hostel , får dock inte checka in förrens klockan 2. Så nu blir det att utforska staden med ryggorna på! ; )

Det var tråkigt att säga hejdå till Jess & Matt. Har haft en underbar tid i Perth tack vare dem!

Vi har hunnit med mycket sedan vi skrev sist..I lördags åkte vi till the Swan Valley och spelade Supagolf! (långgolf fast med lättare bollar) Det var jätteroligt! Sofia fick impa med sina golfkunskaper även fast det var Jess tog hem den ärofyllda titeln tillslut. På kvällen begav vi oss mot Kings Park (en park i centrala Perth) där vi gick på Moonlight Cinema och såg The Social network. Grymt bra film! Innan filmen dukade vi upp en grym picknick, vi har nog inte varit så mätta sedan jul! :D

Söndagen spenderade vi i Fremantle, en hamnstad utanför Perth. Där strosade vi runt i den mysiga staden, besökte The market place där frukthandlarna ropade och skrek för att man skulle handla och åt fish and chips i hamnen. :)

Igår var det Australiaday, vilket är mycket stort här! Vi firade genom att grilla med några av Jess kompisar för att sedan ta tåget in till city för att titta på fyrverkerier. De var helt amazing!! Det var fullt av folk ute, vi har nog aldrig sett så mycket folk på en och samma plats förut! (vi bor ju i lotorp<3)

Får se hur läne vi blir kvar i Melbourne, verkar som en kul stad! 

Vårt första intryck av Australien är mycket bra, får se vad östkusten har att erbjuda! :)

Nu ska vi ta fram kartan och vara riktiga turister! ;D

Hoppas ni har det bra därhemma, vi tänker mycketpå er!! <3

Puss och kraam!!   



Kommentarer
Postat av: Anders

Låter helt underbart! Ser fram emot ytterliga bilder på bloggen! Har ni tur så kanske ni springer på något tennisproffs som spelar Australian open! :) Betydligt bättre än en obetydlig Göran P på Arlanda! ;) Sköt om er! Bamsekramar från kalla Norden! / Anders (Pappi)

2011-01-27 @ 22:49:19
Postat av: Anonym

Skönt att allt är bra med er och att ni har så kul vart ni än kommer, som alla andra väntar jag med spänning på uppdatering så att vi får höra vad som händer på er resa Många kramar /Klas (Bonus pappi)

2011-01-27 @ 23:06:56
Postat av: Niklas Bergman.

Åk till Surfers Paradise för min skull, hade nog gett mitt liv för att vara där i två veckor.

2011-01-27 @ 23:41:14
Postat av: Carro B

Tjohooo girls!!:D

Låter som att ni har det toppen (i värmen..;) )!:D Och snacka om att ja blev avis när du bara nämnde namnet golf!!!!!! Hoppas att ni tänkte lite på mig då! hihi;) Me mig äre bara bra, lite party ikväll, hoppas att ni åxå hinner me lite sånt ;D Ha det kaaaanoooon! Saknar er! PussOkram!<3

2011-01-28 @ 17:54:04
Postat av: elin m

Hej på er :) Det låter som att ni har det hur bra som helst! Jag är helt otroligt bautaavis ska ni veta :p Ta vara på tiden och NJUT! :) kram!

2011-01-31 @ 21:47:20
Postat av: Paulina

Grymt var ordet! =) Kul att följa er tjejer! Fortsätt njut för här hemma är det långt till vår och värme.

2011-02-01 @ 21:00:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0