GRATTIS ÄLSKADE SYSKON!!!











GRATTIS ÄLSKADE ERCCI!!!! <3<3












GRATTIS OLLEBOLL!!!!!! <3
 

Port Macquarie

Som rubriken avslojar befinner vi oss nu i Port Macquarie..Har precis installerat oss pa hostellet och lagat lite mat. Allt bra so far, det badar gott..Dock sa saknar vi redan vart alskade Sydney!! Staden ar underbar, det finns alltid nagot att gora och sist men inte minst sa bodde vi pa ett helt underbart hostel! Alla var som en stor familj och vi hade grymt roligt dar!

Sedan vi skrev sist har vi bland annat traffat Evelina Karlsson!! Hon befinner sig ocksa i Sydney sa vi bestamde traff pa Bondi Beach i lordags. Var jattekul att traffa henne pa andra sidan jorden! Kandes lite konstigt att traffa nagon hemifran, men annu konstigare kandes det igar nar vi kom och gick i Sydney och Evelina och hennes kompis kommer och gar mot oss! haha. Varlden ar liten ibland!

Vi har ocksa gatt the coastal walk som ar en vacker promenad mellan Bondi beach och Coogee beach, var dock langre an vi raknat med sa var en lattnad nar vi antligen kom fram till Coogee!!

Igar var det en stor kortfilmsfestival i the Royal Botanical gardens i Sydney. Det var massor av folk, vi var dar tillsammans med folk fran vart hostel, jattekul! Annu roligare blev det nar en av filmerna var svensk och de pratade svenska. Texten var sa liten sa ingen fattade vad den handlade om, dessutom var filmen (enligt oss) valdigt dalig sa vi var tvungna att forklara for de andra att det inte var svensk humor.

Har i Port Macquarie vantar bland annat beacher och besok pa ett sjukhus for koalor. Far se hur lange vi stannar, har ju inte riktigt nagon bradska..

Bilder fran Sydney kommer inom en snar framtid..

Hoppas allt ar bra med er hemma!! Tanker pa er!! <3



En bild säger mer än tusen ord..

Vi har varit lite dåliga med bilder här på bloggen klagas det på här och var så därför kommer nu en bildbomb med mix från Perth, Melbourne och Sydney!

Enjoy!!



Supagolf i Perth



Turist i Melbourne




Twelve Apostles, Great Ocean road






Harbour Bridge, Sydney



Public toilets, Sydney




Världens godaste glass!!







Världens bästa födelsedag...

...måste jag säga att jag hade igår!!

För det första är det ju bara att titta på blogginlägget nedan för att förstå att jag har VÄRLDENS BÄSTA SYSKON!!  Kan inte ens beskriva med ord hur GLAD jag blev!! Är den finaste presenten jag någonsin fått!! <3
Erica och Martin, NI är GRYMMA!! <3

För det andra väcktes jag av en Manda som kraxade fram Ja må hon leva och gav mig choklad!
Dagen spenderade vi på stranden och på kvällen gick vi ut och åt middag, jättegott var det!!
Att spendera min födelsedag med världens bästa vän var underbart!! <3

För det tredje fick jag prata med familjen och bästaste vännerna!! <3 visste inte att jag hade sådana sångtalanger runtomkring mig ;D

Dessutom har jag fått mejl och massa hälsningar på facebook av alla vänner, nära och kära!! <3

TACK så himla mycket ALLIHOPA för en GRYM födelsedag!!! :D <3








     


SKÅL Älskade Systeryster och alla därhemma!! <3  (titta på ciderflaskan! :) )




Sofia 20år! :) Vi saknar dig!


Byebye Melbourne, Hello Sydney!!

Okej, nu ar vara dagar i Melbourne over.

Dagarna har har gatt fort, vi kan konstatera att Melbourne ar en underbar stad! Det ar gangavstand till princip allting vilket vi flitigt har utnyttjat! Vi har gatt och gatt och gatt har i Melbourne, love it! :D Bland annat har vi varit forbi Australian open, sag dock inga tennisstjarnor.. Vi var utanfor MGA, den stora cricketarenan som folk sagt till oss att besoka(vart stora intresse gjorde det hela roligare). Var favorit har i Melbourne ar The Royal Botanical garden, det ar en stor tradgard mitt i city som ar helt underbar! Dar har vi spenderat mycket tid med picknick o bok. Shopping har vi ocksa hunnit med, (sofia)shoppade loss i harbour town igar vilket inte var ett dugg svart! Insag dock nar vi packade resvaskorna att det inte var det smartaste..

I sondags akte vi langs The Great Ocean Road som ar en fin vag langs kusten. Vi fick bland annat se vilda koalor, vandra i regnskog(ja, manda klangde bakom sofia nar de sma insekterna kom for nara), se underbara becaher och sist men inte minst se the twelve apostles som var sjalva slutmalet med resan. Vi foredrog dock koalorna och beacherna. :D 

Vad vi kan konstatera efter vara forsta natter pa hostel ar att vi kommer uppskatta vara rena hem nar vi kommer hem! :D

Vi har kopt ett buspass som ska ta oss langs ostkusten, ikvall bar det av mot Sydney. Dar har vi bokat annu ett hostel som vi hoppas ar ok!

So far, so good! :D

LOTS OF LOVE!!!! <3<3




RSS 2.0