Spot X, Yamba, Byron Bay, CHECK!


Sedan vi bloggade senast har vi flängt runt en hel del! Efter att vi vart i Port M tog vi bussen till ett underbart ställe mitt ute i bushen, spot x. Det är egentligen ett surfläger men vi hamnade där av någon okänd anledning vilket vi är mycket glada över! Vi blev något förvånade när vi kom fram och insåg att vi skulle sova i tält. (sofia var rädd att amanda skulle åka hem) men allt gick över förväntan och det var väldigt mysigt! När man öppnade tältduken på morgonen såg man direkt stranden, som var otrolig!! Vi testade att surfa och hade campfires, en superrolig helg!

På söndagen åkte vi till ett litet mysigt ställe, Yamba. Där bodde vi på ett jättefint hostel som mer känndes som ett hotell, Lyx! (tack för tipset sarah!) När vi klev av bussen i Yamba var den första personen vi såg Eve, haha! så hilma kul. Hon var där med sitt surfläger.. Även Yamba hade en underbar strand! (GRYM glass)

Vi anlände till Byron Bay igår och hittils har vi hunnit utforska stränderna och nattlivet. Bra betyg på det! :)

Planen är att stanna här i en vecka och sen fortsätta vår färd uppåt! Får se om planen följs..

Puss & Kram på er <3 :)









Kommentarer
Postat av: Farmor

Visst är det underbart att surfa! Litet häftigare hos er än vid Vättern kan jag tro (även om det också var fantastiskt). Riktigt roligt att höra om era äventyr och att ni verkar trivas så bra. Kram på er båda.

2011-03-03 @ 15:20:19
Postat av: Farmor

Har precis googlat på Byron Bay. Sååå vackert (igen!)! Skönt att ni inte var där i januari då det var stora översvämningar här. Läste om det också.

Stor kram till er båda!

2011-03-04 @ 14:48:37
Postat av: Anonym

Har precis googlat på Byron Bay. Sååå vackert (igen!)! Skönt att ni inte var där i januari då det var stora översvämningar i BB. Läste om det också.

Stor kram till er båda!

2011-03-04 @ 14:49:51
Postat av: Elin M

Åh vad kul med surfing, jag vill också prova! Klarade ni av att stå kvar på brädan? :D Så himla underbart ni verkar ha det tjejer och vad många bra tips ni kommer ha till mig tills det är min tur att ge mig ut och resa :) Njut av tiden ni har kvar så ses vi så småningom! Puss <3

2011-03-05 @ 13:01:36
Postat av: Christina

Kära go´a Amanda!

Stort, stort GRATTIS på din 20-årsdag! Du sover (förhoppningsvis!) nu efter ett fantastiskt födelsedagsfirande med Sofia. Har säkert varit en fantastisk dag. Kram till er båda!

2011-03-06 @ 18:48:27
Postat av: Ulrika

Hipp Hurra och massor av GRATTISKRAMAR till dig Amanda på 20 årsdagen!

Ulrika

2011-03-07 @ 09:52:51
Postat av: Sussi och Lillen

Hipp hipp hurra för DIG AMANDA idag!!GRATTIS!! Massor av kramar från Sussi, Lillen, Hampe, Julia och Dennis

2011-03-07 @ 14:13:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0