Surfers Paradise, Brisbane & Noosa!


Efter harliga Byron Bay akte vi vidare mot Surfers Paradise! Dar spenderade vi nagra dagar med att ligga pa stranden ( helt underbar strand precis vid skyskraporna) och ga pa stan (las shopping!!oops) En av hojdpunkterna i Surfers maste vi nog saga var tjejtoan pa utestallet Vanity, darinne kande man sig som en prinsessa! Soffor med guldkanter, dator med Facebook och bast av allt, skalar med CHOKLAD och klubbor!! GRYMT! Nagon som kan pitcha iden vidare till Puls?

Darefter foljde Brisbane, var kul att kanna lite pa stadspulsen men annars var det inte sa mycket mer an sa.. Brisbane ar en ratt trakig stad om vi far saga var mening, vi njot istallet av att bo i ett rum med luftkonditionering, ratt hostel hade vi valt i alla fall! rent och frascht! :)

Efter tva natter i Brisbane kom vi hit till Noosa i tisdags, and we love it here! Det ar ett jattemysigt litet stalle med underbar strand! Vi har haft tur med vadret sa bade igar och idag har vi spenderat hela dagarna pa stranden, solat och badat i det varma vattnet! (till och med pappa Thomas skulle bada!;))

Ikvall vankas festligheter for att fira St Patricksday (Irlandsk tradition om vi inte har fattat det helt fel?) Av nagon anledning sa firas det stort har :) Ska snart bege oss tillbaka till hostellet och fa gratis bbq! :)

Pa sondag aker vi vidare mot Hervey Bay, pa mandag ska vi namligen aka pa safari till Fraser Island. Aventyr i ''vildmarken'' ska bli spannande!! :D

Vi hor av oss efter Fraser!! Da kan vi forhoppningsvis ladda upp lite bilder ocksa!

PUSS OCH KRAM!! <3

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hej Tjejer!

Vad mycket härligt ni upplever och det stämmer att St Patricksday är en Irländsk tradition. Varför de firar den i Australien kan man ju undra över. I vilket fall ska allt vara grönt den här dagen så på med gröna bikinis dagen til ära.

kramar

2011-03-17 @ 08:49:18
Postat av: Ellen

Åå låter helt underbart!!:D saknar er här hemma!! måste höras snart!! ha det bäst!! massa pussar o kramar till er två!!!<3

2011-03-17 @ 11:09:26
Postat av: thomas

Så varmt vatten finns inte....

2011-03-17 @ 23:04:19
Postat av: Madde

Den toaletten lät ju helt underbar ju :D tog du bild på den så man kan se hur fint de såg ut där?

Jag hoppas du har de bra kära kusin, tänker på dig och imorgon ska vi fira din syster (: blir tomt utan dig när man träffar släkten men vi får ses när du kommer hem sen istället :) Puss o Kram <3

2011-03-18 @ 21:55:28
URL: http://lillebrorsstorasyster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0